“Баунти” рулет хийх арга

Орц: 200 гр печень

100 мл ус

20-100 гр элсэн чихэр (печенээс хамаарна)

2 хоолны халбага какао

80 гр кокос

80 гр зөөлрүүлсэн цөцгийн тос

60 сахарын пудр

Бэлтгэх арга: Жигнэмэгээ жижиглэж үйрмэг болгоод какаотой холино. Халуун усанд элсэн чихэр хийж хөргөнө. Жигнэмэг дээр уснаас бага зэрэг нэмээд сайтар холино ингэснээр наалдамхай зуурмаг болох ёстой. Кокосоо цөцгийн тос болон сахарын пудртэй холино. Зуурмагийг хүнсний цаасан дээр тавьж тэгш өнцөгт хэлбэртэй болгон илдээд (хэт зузаан биш), дээр нь кокосон холимгоо тараагаад рулет болгон эргүүлээд хөлдөөгчинд 1 цаг байлгана. Хөлдүү рулетыг иртэй хутгаар зүсээрэй.

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.